Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'external'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Operating System Support
    • Windows Client OS Support
    • Windows Server Technologies
    • Mac, Linux, Chrome OS Support
  • Support and Discussion
    • Hardware Support and Discussion
    • Microsoft Application Support
    • General Software Support and Discussion
    • Internet, Networking and Security
    • Miscellaneous Support!
  • Essentials
    • Essential Guides
    • Essential Reviews
    • Essential Headlines
    • Essential Software
    • Essential Updates
  • Everything Else
    • The Game Zone
    • Programming, Debugging, Scripting...
    • Websites, Design and Code
    • Home Cinema, Television, Sky, Virgin Media, Freeview, Freesat
  • Windows Forum Chat
    • Windows Forum Related
    • Debates and Poll Station
    • Subscribers Lounge
    • The Lounge
    • NEW Members

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Skype


Website URL


Full Name


Location


Interests

Found 4 results

  1. Hello, I've been using my two monitors for some time now, and they've just seemed to stop working. By this I mean they just show the same image. I've been through the control panel on connecting one, but it only says there is only one screen connect. I've unplugged and replugged both of them individually and at the same time (It still says there is only one screen when I take the other one out) and restarting with these changes and I've been fiddling with the resolution. I've put a picture of what I'm trying to describe, I've taken a picture of both of my monitors on the "Connecting External
  2. Heya folks! First time on this forum, hope you all can help me out here. I recently upgraded both my PC to Windows 8 Pro (64bit). Now before I did this I copied a lot of files to an external HDD. It is a 1TB disk in a Rocketfish USB 3.0 enclosure. Now before I did this upgrade this drive was working fine. After the installations were done I noticed that my main PC was freezing up alot. At first I thought I had done something by updating the BIOS, but I noticed I started having the same issues when I connected the drive to my laptop as well. Here is the issue, basically the drive will moun
  3. Hey guys, This is my first post ever so lets see how it goes. I have 3 year old Toshiba Satellite A505 - 6565, 8Gb ram, 500Gb HDD, Intel Centrino 2. I want to upgrade my Laptop with a 256gb SSD and install windows 8 on it and use this as my primary drive but also have the capability of booting from my old HDD using the ESATA port on my laptop coupled with an ext. enclosure drive. I bought the enclosure, set everything up, even set my BIOS to boot from ESATA but I did leave my primary bay empty since I have yet to buy a SSD. When I turn on my laptop on, it did not locate the external drive
  4. thanks for the help in advance. I am having a very interesting issue with my work computer which is running Windows 7. When I plug in an ntfs drive it crashes explorer. If I close explorer in the task manager and run new task explorer.exe it shows up in task manager but does not pop up on screen. If I try and shutdown after plugging in the drive, it just hangs on shutting down. FAT32 drives work fine, but some of the files I work with are over 4 gigs so I need my ntfs drive to work. I have tried several different ntfs drives and they all do the same thing. When I plug them in other computers
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacy Policy